top of page
  • Фото автораVolynia

Село Мирин на старих фото

Завдяки Анні Кононюк отримали кілька фото радянського періоду з села Мирин, що знаходиться в 40 км на схід від Ковеля. Підписи до фото належать також пані Анні. Сподіваємося, що ви впізнаєте своїх рідних та допоможете ще краще підписати ці фото або поділитесь іншими фото цього волинського села.

Весілля, Волинь, Мирин, барабан
Весільна процесія, 1946-1947 рр
Групове фото (весілля?), 1945-1947 рр
Групове фото, приблизно 1946 р.

"Римарчук Володимир Трохимович посередині внизу, зліва від нього його дружина Римарчук Ніна ( її матір Анастасією звали). На скільки відомо всі вже померли "

Групове фото дітей, поч. 1950-х

"Внизу справа немовля Лисковець Анатолій Миколайович, 3 роки тому помер, жив у Москві, бізнесмен. Чабан Степан Васильович (нар. 1948), фермер, внизу біля жінки у білому, що у верхньому ряді (його мама), живе в Шкураті зараз. Римарчук Галина Володимирівна, живе в м. Куп'янськ (дівчинка внизу зліва у квітчастому платті)"


Обжинки, приблизно 1953-1954 рр.
Шкільне фото, поч. 1960х

"Степан Чабан Васильович (був на одній з минулих фотографій), 3 справа внизу, у сірому костюмі. Надія Володимирівна, вчителька з української мови та літератури, перша жінка справа середнього ряду, живе в смт. Голоби. Справа від неї Іван Микитович, вчитель фізики. Шуляк Григорій Прокопович, директор Кривлинської 8-річної школи та вчитель історії, інший чоловік в середньому ряді посередині, жив в Кривлині та згодом в Києві, там і помер."


Групове фото, 1950-60ті рр.

"Чабан Йосип Іванович 1899, перший справа чоловік, голова колгоспу с. Мирин. Зліва від нього Ковальчук (нар. в с.Кривлин, приблизно 1895), комуніст, сидів за ґратами у Польщі. На фоні школа в Мельниці. Обидва наче були петлюрівцями і згодом комуністами."


Шкільне фото, 1960-ті рр.

"Дівчинка у нижньому ряду Світлана Міщук (дів. Чабан) Миколаївна нар. 1953 (чи 1952), справа від неї Матвіюк (наче Олексій) живе в Бєлгороді. Найвищий ряд це вчительки, зліва Лисковець Надія Ананівна, справа Сморярчук Олександра Захарівна. Шуляр Віктор Петро внизу біля вчительки, що зліва, живе в Луцьку (приблизно 71 рік)."


Шкільне фото 6-го або 7-го класу, 1967-1968 рр.

"Надія Матвіївна, вчителька зліва. Котищук Володимир Романович, живе в м.Ковель, верхній ряд, зліва перед широким стовбуром дерева. Білець Галина (Нійчина) живе в Дніпропетровській обл (обличчя відразу справа від вчительки). Олександр Гнатович Шава живе у Петербурзі. Омелюк Василь Федорович живе в Києві, закінчив Київську консерваторію (найвищий, верхній ряд, справа від стовбура)."

266 переглядів0 коментарів

Пов'язані пости

Дивитися всі
bottom of page